SALE.SALE.SALE!!!




"SALE"
ak mmg sk sngt la ngn menda ni...
lg2 klo nmpk
70%
30%
20%

50%

tp x pnah lak nmpk
100%
xda sp ke nk wat?

Aku adalah seorng llki yg sk mencari sale utk shopng...
dan juga sk g shopng....
xpat bl nengok pn ok la....
x kr la untk brng krete ke, bju ke, ap ke...
klo ad sale lg bes...
Tp klo da xda sale pon klo da mint sngat 2,
mahal2 pn bl jugk...

"Apa yang penting puas hati"




14 Responses
  1. Tirana Says:

    Belum hujung tahun lagi dah mula sale of the year ke? Kalau 100%, itu tak dinamakan sale dik...itu bagi free..hehehe


  2. alhaqimi Says:

    waa... nak gak g sale ni.. leh carik baju..best2


  3. ♣haNie♣ Says:

    tp nk soping kat i-setan-u-iblis nih..
    malas sikit la..
    hahahaha.. :P


  4. fq Says:

    hehehhe...
    bg free lg bgus kak...

    jom qimi kte g shopng sesma...

    hahahha...
    u ngku ke u-setan?
    hehhehe


  5. Syiekatsuya Says:

    Kita pun suka kalau ada sales..yang tak suka terlalu ramai org kat situ shopping sama


  6. fq Says:

    hehehehhe....
    sm la....
    semak je nengok rmy2 kt dlm 2...


  7. sale?
    alamak....gaji dah suam2 ayaq milo nih...cam no nak soping

    hehhehhehe


  8. fq Says:

    boleh lg kak....
    kn la cik abe yg lanje...
    hehehehe....


  9. zetty Says:

    nie laa org kedua y pnah sy jumpe..lelaki gila shopping....hahaha


  10. fq Says:

    ahahahahha....
    yeke?
    sp llki pertma yg jmpa 2?
    ur bf ye?
    ley la knal2 kn....


  11. syg..
    nk g shopping ke?
    nk ikut..


  12. kalau sale..aku jadi gile sebab aku salu tak pat pegi!


  13. Fitri Says:

    weh, aku bikin sale kat blog mully. jom la terjah.. hahah.


  14. ila'kamilah Says:

    sukerrrrrrrrrnye sale coz sy mmg kaki shopping... hihihihihi.. dah lama x beli jam baru ni...


Related Posts with Thumbnails