K850i MENYUSAHKAN


Perghhhhh....
tajuk post ak kl ni nmpk cam marh je la plak....
tp mmg 2 la knyataan nye....
ngh geram ni...
duit ak ashk nk berhabis kat ko je la K850i....
mmg ko ni nk kn jual jugk la...
ko tgu la ak ad duit...
x hbs2 ko nk rosak...
rtu je HP sengal ni da bzir kn RM200 duit ak...
smata2 nk repair dy...
tokey kedai 2 siap ckp lg...
u jual je la HP ni...
ni HP mmg bnyk problem ooo...
yup!
mmg ak nk jual...
tgu je la...
pd ak HP sony ericsson K850i ni mmg plng truk...
bkn ak je yg ckp...
rmy mmbe dan tokey kedai 2 sndri ckp ok!



p/s:ak rs pky nokia 3310 pn lg bgus la...
xda la wat bnyk msalah...
hp murh2 lg ok la...
13 Responses
  1. errr..teruk dari segi ape ea?
    sebab ramai kawan rekemen yg ini..


  2. trade in jer, beli yang baru!


  3. ko terbeli kualit rendah kot


  4. nizah Says:

    ape y probnye hp ni?


  5. fon eny da 2 kali rosak...


  6. DaliaLiyana Says:

    tul tu...3310 lg tahan lasak..kwn2 akak kata 3310 tu buat baling anjing pun tak ape2...hikhikhik...


  7. zamdotcom Says:

    owh..
    tak sangka pulak banyak masalah?! aku punya K850i sejak beli smpai skang alhamdulillah masih belum ada masalah, walaupun dh banyak kali jatuh kebabom ke lantam..cuma skrin mcm dh byk calar je. Bg aku ini henpon yg paling lasak penah aku pakai setakat ini ^^


    p/s: mungkin kebetulan...



  8. fq Says:

    hahahahaha....
    ak rasa sume ni ikt nsib jugk la....
    nmpknye nsb ak x bek la ni...


  9. ala syg..
    nnt kte pkai anset apple eh yg..
    syg beli 2 taw..
    1 utk syg,1 utk i..hehe.


  10. Chem5007 Says:

    Nokia N6600 lagi x bermasalah..lempar ateh lantai pun ok agi..ngee. Org kate byk problem pasal serangan virus, tapi setakat ni aku x kena lagi..ader virus pun scan je lah kan??.. ape susah..hehe..


  11. QueeN Says:

    hp ni mmg banyak problem.. dah ramai yang cakap dan dah ramai yang kene.. hp dah cantik, camera pun cantik sampai 5pxl.. tp hampeh..


  12. fq Says:

    nmpk nye queen sorng je yg sokng FQ...
    ye len sume x...


Related Posts with Thumbnails