trick baru...perhatikan!!

jika korng g kt CC taupn mn2 yg ad cmptr awam,PERHATIKAN benda ni kt blakng PC
klo ad BLACK DEVICE ini..sebek2 nya korg tgl kn je la pc 2...g la cr yg len..alat ini diletakkan di belakng PC dan dicuck pada hujng cable keyboard...bnda ni berfngsi utk menympan semua data yg telah korg type kt keyboard...



bl ad bnda ni maka berhati2la korg semua terutama klo yg akses site pntng spt account bank dll...sebbnya,lps je korg tgl kn pc 2,dgn mudh nya ap yg anda type akn dikesan seperti yg tersmpan dlm BLACK DEVICE tu...dgn 2,kntoi la pin,psword yg korg dah akses sblm ni...buat nye kntoi pin account x ke hngus duit korg..

sebek2 nya,peksa la dl PC yg nk dguna tu..klo ad je pape yg mncrigakan,tgl kn je la..g la cr pc len yg lbh slamt...zaman IT ni kdg menyengkn org,tp dlm ms yg sm mnyshkan org jugk...
4 Responses
  1. @LiYaNNuaR Says:

    bersihnya bakang cpu dia... kalu bakang cpu kat opis nun... sawang beb... sawangggggg sana sini... ha ha ha...

    apa pun.. tq 4 ur info... sejak da ade line tenet.. mmg x pegi CC pun... slow serupa sipot oinkkk oinkkk la server dorg.. bikin ati ketat ajoooo... huhuhu


  2. A j u E Says:

    uishh believe it or not..penah nampak port tu kat blakang cpu cc kat depan UPSI


  3. MiSZuE Says:

    thnks 4 the info yach


  4. CT Delima Says:

    emm..betul tu..mesti berhati2 sebelum terkena..k.ct pun ada terbaca kat tenet..kwn yg anto..nasib baik x pernah buat kan :)


Related Posts with Thumbnails