ada x yg nk tlg?

:t::o::l::o::n::g::g::g::g:
ad sesapa x yg nk tlg ak x??
ak rs mcm nk tkr templte....
pas 2 nk tmbh2 ap yg ptot bg cntk lg..
korg tlg la bg :l::i::n::k: kt ak....

:shy::shy::shy:

pas 2 komen2 la skt ap
yg ptot ak ltk dn ap yg x ptot ak ltk dlm blog
ak ni...
tlg ehhhhhh....

:amazed::amazed::amazed:

klo korg nk kutok blog ak pn xpe..
ak trima ngn hti terbuka..

:p::l::e::a::s::e::e::e::e:



:penyu::penyu::penyu::penyu::penyu::penyu:
7 Responses
  1. μάγά Says:

    sis biasa merujuk kat blog ien tuk tutorial...

    http://www.muncet.com/

    tapi ada banyak lagi tutorial lain if search kat yahoo or google engine..

    templet plak biasa tgk kat piczam or

    http://btemplates.com/
    http://www.pannasmontata-templates.net/templates/
    Ourblogtemplates.com

    try tgk2 dulu and buat kat new blog.. test dulu ok ke x baru aplly kat blog yg ori..

    tapi b4 tukar tu.. save dulu source code and html code templet asal yg digunakan tu...

    if somethgs happen lah kan.. x menjadi ke apa... so kita ada backup asal yg boleh apply semula..

    apa pun link2 rakan2 tu semua save juga..

    hehehe.. takut ilang ada backup tuk key in semula..

    tu jer setakat sis tau.. lain2 kena rajin membaca juga.. coz sis x pakar bab2 templet nie.. :P


  2. BTEMPLATES.COM jer yg aku tau


  3. Y A T T Y Says:

    template yg skg ni pown dh chantek dh sy tgk..xperlu la tuka2 lagii:D


  4. muhaiyom Says:

    hi..awak da kena tag..meh sinngah blog akak tengok ape homewaork yg awak kena buat...hehehe


  5. klaka la post nie...
    daku pon xreti sgt...
    tlg2 yg tahu bleh la....
    ym daku...
    tapir_0718@yahoo.com


  6. Diana Says:

    cumei je blog ni>.<
    tiut byknye katun grak2 ^o^
    i like~

    klu nak ikutkn xreti gak nak alter2 wep template ni tkt salah coding and paste..


  7. aimanjafre Says:

    comel betul la post nih!! heee tadak link tapi urs already nice!! very very...


Related Posts with Thumbnails