MUKABUKU 1MALAYSIA




MUKABUKU? Nak pecah perut fq tergelak dengar nama nie, ya...! MUKABUKU, atau dalam bahasa omputinhya, FACEBOOK...! Sape yang organize benda nie? Please laaaaaa, da tiada idea sangat ke? Mne letak nye keasliannya ciptaan ataupun keluaran MUKABUKU ini? Kenapa tidak letak nama lain yang nampak keasliaanya ciptaan orang malaysia?

Apa nie? Macam memalukan pun ada juga, fq godek-godek termasuk la pulak ke blogger indon. Perghhhhhhhhhhhhhh, MUKABUKU kena kutuk beb, siapa yang malu? Malaysia...! Sape fq? Orang malaysia...!

Fq da godek da MUKABUKU nie, memang ok-ok lah, memang patot dipuji ciptaan laman sosial 1 Malaysia nie. Bukan setakat nama saja yang menjadi isunya disini, tapi warnanya, kalau FACEBOOK warna biru, MUKABUKU warna hijau, yang len sume kat page muka depan MUKABUKU sangat sebijik dan sejibik dengan FACEBOOK.....!

Arghhhhhhhhhh, apa nie? Tiada bezanya, mana perginya keasliannya? Tolong lah, tolong perbaiki semula laman sosial ini, jangan lah meniru tu nampak sangat. MUKABUKU boleh terus di login melalui FACEBOOK. Pape pun, usaha mewujudkan laman sosial ini patot dipuji...




5 Responses
  1. hehe..nk register mukabuku la plak..


  2. hans Says:

    hahahaha
    ada rupanya mukabuku
    adoi,kalau ia pun tukar lah nama kan


  3. fq Says:

    haaaaaaaaa.....
    2 laaaa...
    tau xpe...
    tukr nama kn bes...


  4. paan Says:

    sape punya idea la nie ?? macam menarik jer..kita tgk , mampu x dia kalahkan facebook.haha..tapi rasa macam org tue kena tgk balik dia punya BM..


  5. fq Says:

    hhahahahaha...
    2 la 2...
    harapan ak, dy ubah la blek,
    jgn meniru 2 nmpk sngt...
    orng kata, nak meniru 2 pandai2 lah...


Related Posts with Thumbnails