desaFM


"sElaMat DataNg desaFM!!!"

ni la GADGET br yg ak letkkan kt fqbloggers ni....
RADIO ONLINE
klo korg nk desaFM yg pertama ni..
tinggalkn komen kt blog ak atau pn buzz je ym ak...
okey?
nk wat ucapan bley,nk plih lagu bley...
sm2 la kt supot radio on9 yg pertama seumpmanya...
radio ni hnya di INTERNET dan TIADA di radio...

kat sni ak tglkn info utk korg tngk mengenai desaFM dan djFairuz.
3 Responses
  1. tak berat ker gadget ni


  2. thnx sbb singgah blog saye,
    ;)


  3. μάγά Says:

    ooh..
    nice info...
    new gadget...
    hurm.. menarik2..
    but mcm x leh jer tembus security sini...
    tu mcm di blog jer..
    hehehe..
    but menarik..


Related Posts with Thumbnails